Tampere sex shop etsitään ystävää

Oon vuotias nainen Tampereelta ja etsin mukavia uusia ystäviä ja kavereita. Tykkään tehdä kaikenlaista, bilettää ja käydä baareissa, kahvilla, lenkillä, shoppailemassa tai ihan mitä vaan. Oon avoin uusille kokemuksille! Olis kiva olla semmone porukka, jonka kans vois vaikka käydä leffas, shoppailees tai vitsit vaikka Särkänniemes.

Eli siis ihan mitä vaa! Oon vuotias, ja asustelen Pohjois-Satakunnassa. Itelle on ainaki tulossa niiiin tylsä kesä ja toukokuu , että jotain on pakko alkaa kehittelee. Eli tän ryhmän ideana olis saada uusia ystäviä ja oikeesti tehä jotain yhdessä pienissä ryhmissä tai koko porukalla.

Ikähaarukkana vois olla Ja tosiaan tehtäisiin ryhmä sitten Whatsappiin! Olis myös kiva jos olisit aika aktiivinen ja valmis liikkumaan esim. Poriin tai Tampereelle, mutta kaikkeen ei tarvitse osallistua! Mut pistäkää oikeesti rohkeesti viestiä, jos alko kiinnostamaan! Mä todella toivon, että tää tulis onnistumaan! Moikka Olen vuotias nainen ja juuri muuttanut noin km säteelle Tampereesta pienelle paikkakunnalle työn perässä.

Olen sosiaalinen ja kiva. Tykkään matkustelusta, hyvästä musiikista rock ja pop , viineistä, lukemisesta ja kaikesta ihan arkisen tavallisesta. Etsin siis uusia ihmisiä elämääni, vaikka onhan ystäviä jo ennestäänkin.

Matkaseura myös hakusessa elokuiselle matkalle mahdollisesti laita mailia ninnu85 suomi Täällä kirjottelee syntynyt nainen Tampereelta. Olis myös plussaa jos löytyis sinkkukavereita kun niistä on vähän ollu pulaa viimeaikoina mutta tietty muutkin voi ottaa yhteyttä. Eikä tietenkään oo myöskään väliä mitä sukupuolta oot tai minkä ikänen kunhan ikä on jotakuinkin samaa luokkaa.

Laita alkuun viestiä vaikka spostiin mut ois kiva nähdä kasvotusten kun kirjotella kauan viesteillä koska sillon saa paremmin irti toisesta et millanen tyyppi on eemmmmii outlook. Nykyiset ystävät ovat muuttaneet toisille paikkakunnille, osa on hankkinut lapsia ja yhteydenpito on jäänyt.

Toivottavasti olet edes hieman samanhenkinen ihminen. Viihdyn luonnossa, lenkkeilen ja tykkään ottaa valokuvia luonnosta. Muita harrastuksiani ovat kuntosalilla käyminen, lukeminen ja tykkään kokeilla erilaisia kokkauksia.

Olen rento, energinen, luotettava ja iloinen tyyppi. Rakastan eläimiä, varsinkin koiria ja kissoja, eli jos et välitä eläimistä, et luultavasti ole etsimäni ihminen.

Saatan olla aluksi hieman ujo, mutta juttu alkaa luistamaan, kunhan vähän tutustutaan. Iälläsi ei ole merkitystä, joten jos jokin asia kolahti, laita viestiä. Täällä huhuilee uusia ystäviä Pirkanmaalla asuva 37 vuotias nainen Lapsina löytyy pelkästään karvaisia ja olen naimisissa.

Tykkään kierrellä kirppiksiä, sisustaa ja remontoida ja myöskin kuopia puutarhaa autot on myös iso intohimo. Luonteeltani olen isolla huumorintajulla varustettu, positiivinen,aito,avoin, kiltti ja empaattinen. Sinun Iälläsi ei ole väliä. Haluaisin kuitenkin että olisit aktiivinen viestittelyssä ja sitoutuisit ystävyyteen jos sinne asti päästään olisi kiva usein vaihtaa esim wa viestejä.

Baari elämään mua ei saa, eikä mihinkään grazy bailaukseen. Näihin kilsoihin kun on päästy niin ne on jo koettu ja nähty eikä enään jaksa. Mutta viestiä tulemaan jos kiinnostuit tutustumaan. Viimeisen vuoden aikana olen huomannut viettäväni aikaa todella paljon yksin. Välillä tuntuu siltä, kuin ystävät vähenisivät vuosi vuodelta aina vain nopeammin.

Ajattelin että täältä voisi löytää uusia ystäviä, jos siis jollekkin kelpaa minunkaltaiseni outo ja epäsosiaalinen otus. Olen siis introvertti ja välttelen usein sosiaalisia tilanteita… Tämä ei todellakaan auta kavereiden hankkimisessa: Kotosalla ollessani vietän suuren osan ajastani hakkaamalla pleikkaria, katselemalla paskoja meemejä, kuunnellen musiikkia, yrittäen epätoivoisesti piirtää ja toisinaan saatan lähteä vain keskellä yötä ajelemaan.

Kerron lisää itsestäni, jos joku oikeasti kiinnostuu…. Toivoisin että sinulla olisi ikää olisi noin vuotta, koska tulen todella huonosti itseäni vanhempien ihmisten kanssa toimeen. Sukupuolellasi ei ole väliä. Oon keväällä 17 vuotta täyttävä tyttö Pirkanmaalta.

Opiskelen tällä hetkellä lukion ekalla luokalla. Pääasiassa etsin tyttökavereita, joista mulla sattuu oleen pulaa. Olis tosi kivaa saada seuraa leffaan, käydä syömässä, shoppailemassa tai vaikka vaan katsella netflixiä.

Kesällä olis ihan huikeeta käydä festareilla!: Että meidän ajatusmaailmat edes jotenki kohtais olis hyvä, että olisit samaa ikäluokkaa Plussaa olis myös tietysti menevyys, sosiaalisuus ja tietynlainen rohkeus, koska en pidä itseäni kovin ujona.

Kavereita löytyy, mutta elämäntilanteet ovat vieneet mennessään mm. Olisi kiva, jos omalla kotipaikkakunnallakin löytyisi useammin samanhenkistä ja samoista asioista kiinnostunutta seuraa. Itse puuhailen mielelläni aika monenlaisia juttuja ja lähden innolla mukaan lähes kaikkeen, mutta olisi kiva löytää tyyppejä, jotka syttyisivät vaikka samanlaisista leffoista ja musiikista kuin itse. Jos siinä samalla kaikkea touhutessa sattuisi törmäämään potentiaaliseen uuteen ystävään niin sehän olisi mahtavaa.

Pidän mm näistä jutuista: Millaisiin juttuihin etsin seuraa: Musta saa seuraa oikeastaan mihin tahansa esim. Olen luonteeltani iloinen, rehellinen, luotettava, aluksi hieman ujo, mutta tutustuessa pääsen siitä hyvin yli. Vapaa-aikani kuuluu tällä hetkellä pääasiassa kotona, mutta olisi kiva aloittaa lenkkeily, tai vaikka uusi harrastus. Oon vuotias abipoika Pohjois-Pirkanmaalta joka etsii pitkäaikaisia ystäviä. Iältäsi voisit olla suunnilleen samanikäinen kuin mä, noin vuotias.

Sukupuolellasi, seksuaalisella suuntautumisellasi, ihonvärilläsi tms ei ole mitään merkitystä, kunhan olet oma itsesi Olisi myös kiva nähdä! Olen luonteeltani hyväntuulinen, mukava ja useimmiten myös huumorintajuinen. Olen kuitenkin myös ujo ja arka, joten uusien ystävien saaminen on mulle aika hankalaa. Yläasteen jälkeen mun ystävät muutti muualle kouluihin, ja jäin sen jälkeen yksin. Yksi ystävä mulla on mutta se asuu aika kaukana ja ei nähdä kovin usein, ja toinen ystäväni kuoli viime kesänä.

Olisi kiva saada ystävä jonka kanssa voisi jutella ihan mistä vaan, ja jonka kanssa voisi käydä vaikka harrastamassa jotain tai kierrellä eri paikoissa. Olen aina valmis kokeilemaan uutta! Itse harrastan pianon soittamista, ja olen kiinnostunut matkustelemisesta. Tykkään katsella sarjoja ja leffoja, ja pelailla tietokoneella.

Ei minulla kai kaverille minkäänlaisia erityisehtoja oo, kunhan vain tullaan juttuu. Muutenkin ole aika avoin, kunhan vauhtiin pääsen. Pistäkää viestiä tai kysymyksiä ihan vapaasti, mutta älkää suuttuko jos en heti huomaa tai uskalla vastata!

Etsin uusia ystäviä Tampereen seudulta. Tykkään keskustella kaikenlaisesta, käydä elokuvissa, kahvilla, piknikillä, uimarannoilla..

Minua kiinnostaa filosofia, psykologia, taiteet, kirjoittaminen, piirtely yms. Olisi kiva saada samanhenkisiä ystäviä joiden kanssa tehdä kaikkea kivaa Voit olla oikeastaan minkä ikäinen vain, sillä ei ole niinkään väliä.. Oon vuotias tyttö Tampereelta.

Lähiaikoina oon huomannut olevani nykyään tosi yksinäinen ja se painaa välillä mieltä. Otan siis erittäin avoimin mielin vastaan kaikki uudet kaverit. Oon energinen, puhelias sekä rento ihminen. Lähden helposti juttuihin mukaan …joka toisaalta on myös jossain määrin huono puoli.

Olis hienoa jos saisit mut potkittua sängyltä sun kanssa vaikka kaupungille ihan vaan hengaamaan. Ois kiva tehdä kesällä reissu johonkin. Joko toiseen kaupunkiin tai ihan Tampereen sisällä. Festareita voin harkita jos rahaa ja kiinnostusta on sillä hetkellä. Ja ainiin, rakastan mökkeilyä ja lämpimiä kesäöitä! On vaan parasta istua mökin terassilla, kuunnella musiikkia ja nauttia lämmöstä c:.

Olen vuotias työssäkäyvä rauhallinen, kiltti ja rento nuori nainen. Tampereelle olen muuttanut kahden kissani kanssa yli vuosi sitten. Töissä on työkaverit, mutta ns. Olen alkuun hieman ujo, mutta lähden kyllä helposti mukaan lähes mihin vain! Plussaa olisi jos asut myös Tampereella tai sen läheisyydessä ja olet kutakuinkin saman ikäinen. Ulkonäölläsi ei ole minulle mitään merkitystä:. Moi Oon 15 v tyttö tampereen seudulta. Kaipaisin elämääni uusia kavereita joiden kanssa vois tehdä kaikenlaista.

Etsin lähinnä v tyttöä tästä pirkanmaalta. Etsinnässä Tampereelta tai lähialueilta kivoja ihmisiä, joilla on aikaa ja kiinnostusta tavata live-elämässä. Perheenjäsenen menehtymisen jälkeen ystäväpiiri supistui melkoisesti, joten olen avoin uusille, elämänmyönteisille ja aidoille ihmisille. Harrastan lukemista, joogaa, ratsastusta ja olen mukana lasten ja nuorten tukihenkilötoiminnassa. Arvostan ihmisessä kiltteyttä, rehellisyyttä, aitoutta, empaattisuutta ja myönteistä elämänaennetta.

Jos haluat tutustua minuun, niin älä epäröi kirjoittaa. Nelikymppinen tyttönen huhuilee menoseuraa Ikä ei tosin kerro musta mitään, joten siihen ei kannata takertua.

Oon todella nuorekas ja tykkään tehdä nuorekkaita juttuja. Kiva olis löytää kavereita myös valokuvauksen pariin ja matkailuun. Oon tosi avoin ja rento ihminen. Etsin positiivisia ja meneviä ystäviä, joilla on myös keskustelutaito hallussa sekä aikaa ja intoa näkemisiin. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole niinkään väliä, kunhan olet nuorekas persoona. Jos oot kiinnostunut edes osin samoista asioista niin saa laittaa mailia.

Olis kiva löytää uusia suht samanikäsiä kavereita, joiden kanssa viettää aikaa. Voitais vaikka käydä salilla, kahvilla, lenkillä, pelata lautapelejä tai mitä keksitäänkään. Laittakaa viestiä niin tutustutaan frendiksi luukku. Täällä kirjottelee syntynyt nainen Tampereelta.

Olis myös plussaa jos löytyis sinkkukavereita kun niistä on vähän ollu pulaa viimeaikoina mutta tietty muutkin voi ottaa yhteyttä. Eikä tietenkään oo myöskään väliä mitä sukupuolta oot tai minkä ikänen kunhan ikä on jotakuinkin samaa luokkaa.

Laita alkuun viestiä vaikka spostiin mut ois kiva nähdä kasvotusten kun kirjotella kauan viesteillä koska sillon saa paremmin irti toisesta et millanen tyyppi on eemmmmii outlook.

Nykyiset ystävät ovat muuttaneet toisille paikkakunnille, osa on hankkinut lapsia ja yhteydenpito on jäänyt. Toivottavasti olet edes hieman samanhenkinen ihminen. Viihdyn luonnossa, lenkkeilen ja tykkään ottaa valokuvia luonnosta. Muita harrastuksiani ovat kuntosalilla käyminen, lukeminen ja tykkään kokeilla erilaisia kokkauksia. Olen rento, energinen, luotettava ja iloinen tyyppi. Rakastan eläimiä, varsinkin koiria ja kissoja, eli jos et välitä eläimistä, et luultavasti ole etsimäni ihminen.

Saatan olla aluksi hieman ujo, mutta juttu alkaa luistamaan, kunhan vähän tutustutaan. Iälläsi ei ole merkitystä, joten jos jokin asia kolahti, laita viestiä. Hei, kaipaisin uusia samanhenkisiä ystäviä. Asun itse mieheni kanssa Tampereella mutta vietän paljon aikaa myös Itä-Uudellamaalla.

Olen kohta vuotias nuori nainen. Olen positiivinen ja ystävällinen, lämminhenkinen sekä luova persoona. Tykkään tehdä käsilläni kaikkea, ja kaikki näpertäminen on lähellä sydäntä. Omistan koiran, jonka kanssa tykkään liikkua luonnossa ja löytää uusia kauniita paikkoja.

Pidän myös asioiden pohtimisesta, ja tykkään keskustella asioista. Olen tällä hetkellä sairaslomalla mielenterveydellisten syiden vuoksi. Kavereita mulla on mutta kaipais vaa koko ajan seuraa eli tulkaa tutustuu! Voitais heti käydä jossain tapaamassa ja katotaan sit oks meil mitää yhteistä. Sukupuolel ei tietenkää oo mitää väliä. Mainitsisin viel et on tosi isoa plussaa jos oot jotenki energinen ja osaat aloittaa keskusteluja yms.

Moi Mä olen 15 v tyttö tampereen seudulta. Kaipaisin kovasti uusia kavereita, koska nykyset kaverit kaikkoontuu luota ja vaihtaa kaveriporukkaa. Kyllä mulla siis on tosi rakkaitakin kavereita, mutta olis kiva jos oli joitain muitankin kavereita kenen kanssa hengata.

Laita rohkeesti viestii, toivottavast just meistä tulee kavereit: Oon vuonna syntyny Roosa-Maria tyttö Tampereelta ja ettisin vuotiaita kavereita täältä Tampereelta iha vaa oleskelu-, juttu- tai kahviseuraks. Sukupuolella ei ole väliä!

Toivottavasti olet edes hieman samanhenkinen ihminen. Olen karvan alle kolmekymppinen musiikinystävä Etelä-Karjalasta. Haluisin löytää jonkun jonka kanssa voi jutella kaikki ilot ja surut ja käydä kaikenlaisissa tapahtumissa. Olis kiva olla semmone porukka, jonka kans vois vaikka käydä leffas, shoppailees tai vitsit vaikka Särkänniemes. Muut jotka miettii mitä tekis juhannuksena ja ei haluais viettää yksin, niin keksitään jotain yhdessä:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *