Iso kalu seksilehti

Sitten yksi haki hieman kokemusta yhdestä "pelimiehestä", jolla kehuttiin olevan iso. Ei ollut pelkästään iso vaan osasi käsitellä naisen niin sormilla, suulla kuin kalullaankin, että aiemmin melko kuivatkin tytöt ejakuloivat ekan kerran elämässään. Tämä mies aloitti sellaisella normivauhdilla, Kun paikat alkoivat lämmetä, hidasti hän vauhtia.

Tätä hidasta soutua kesti kyllä pitkään ja nautinnollista oli. Lopuksi tahti kiihtyi ja aivan armotonta paukutusta jatkui ja jatkui. Aina välillä tunsi märän ruiskaisun reisillä. Kerran tulin ruiskahtaen jo siitä että hän hengitti pilluani päin.

Jos meni vaikka kahdeksalta miehen luo, katsoi aluksi hiukan tv: Kyllä siihen kaikenkaikkiaan aikaa upposi melkoisesti eikä mies tullut liian aikaisin vaikka sanojensa mukaan oli koko ajan saamaisillaan. Loppua kohti kyllä iski koko kehon läpi yltävä väsymys, mutta ei pahalta tuntunut - vain sellaiselta, että sai maailman parasta seksiä ja kyllä kannatti. Itse oon kolmisen viikkoa treenannut pumpulla ja venytys-, lypsyharjoituksia. Eilen kun olin tehnyt 25 minuutin sarjaa pumpulla, niin sen jälkeen kalu oli löysänä kasvanut aivan järkyttävästi ja kun laitoin sen kovaksi, ympärystä oli 16cm ja pituuttakin tullut lisää, löysänäkin 16cm.

Sitä kesti pari tuntia ja sitte pieneni Pysyviäkin tuloksia on tullut, mutta vähempi huomattavasti. Törmäsin eilen mielenkiintoiseen ongelmaan. Osti vaimolle Joululahjaksin uuden ison dilton, sellaisen mustan sopivan joustavan kumisen, jossa on kivespussi alapäässä. Tällä komeudella on iso nuppi, jonka ympärysmitta on 16cm, samoin varsi on keskeltä saman paksuinen ja ohenee alasmennessä.

Ongelma syntyikin siitä, ettei tuo mokoma mahdu vaimon pillun suusta sisään sattumatta. Yritin monta kertaa, mutta ei niin ei. Mielenkiintoiseksi asian tekee sen, että omakin kalun on sentään 15cm ympärysmitaltaan, eli tuo vaivainen 1cm näyttää olevan liikaa. Itselläni on ensin mainittua tyyppiä, ja se on joskus melkein kivuliasta, kun kalua joutuu "vääntämään" muuhun asentoon, kun se haluaisi asettua. Siinä se vastaus sitten jo tulikin. Ei ole kulmasta kiinni, mun tapauksessa ainakaan.

Onhan iso aina iso ja paremmaltahan sellainen tuntuu, aivan turhaa väittää vastaan.. Liian monta huonoa kokemusta ts. Toinen nähty on, kun mällit falskaa.

Tälläinen , josta paljon puhutaan ; liian aikainen siemensyöksy. Näin on tapahtunut liian monta kertaa itselleni juuri kun itse olen vasta lämpiämässä loppuu miehen koko kiinnostus. Ihannekalu on sopivan iso n cm pitkä seisoo kivikovana koko leikin ja mausteeksi: No, aina voi unelmoida Kuten naisen euro on 80senttiä, niin ettei vaan tässä tapauksessakin naisen 19 senttiä ole oikeasti 15 senttiä.

En haluaisi miestä jolla on hintelä kroppa ja jättimäinen varustus. Mieluiten normaalivarustus ja aika rennon edustava ja komea mies. Kiinnitän eniten huomiota kulmikkuuteen kasvoissa,ja tukkaakin saa olla enemmän. Ei ole, olethan sinä jo sen itsekin huomannut, kun ei naisia pörrääkään ympärilla ja tyttökaverikin jätti. Voi paskat, yleensä kyllä katson minä vuonna aloitus on tehty..

Epäsiistillä mutta melastaan kerskuvalla käy huono flaksi yhä edelleen. Jos miehellä on hyvä itsetunto ja on itsevarma niin kyllähän se naista enemmän kiinnostaa kuin epävarma seinäruusu. Ei siitä mihinkään pääse että se kalun koko merkitsee. Puhutaan paljon tasa arvosta, mutta sitä ei seksissä ole. Kyllä ne suorituspaineet kallistuvat vahvasti miehen puolelle, pitää olla riittävän iso kalu, ei saa tulla liian aikaisin, pitäisi ehkä pysytyä useampi kerta, täytyy tyydyttää nainen, kaikki ihan kaikki paineet on asetettu miehen puolelle.

Oletteko naiset ikään ajatelleet että niin se vaan on. Kyllä moni nainen varsinkin jos on ollut isompikaluisen kanssa voi olla epätyytyväinen pienempään ja ihan suoraan sen vielä miehelle sanoa, harvemmin mies sanoo mistään roikkuvista tisseistä naiselleen eikä se miestä edes haittaa.

Kalua saa muuten hieman kasvatettua, ihan muutaman sentin pystyy saamaan lisää, pienikaluisille tiedoksi että jotain sille voi oikeasti tehdäkkin.

Juuri tämän takia olenkin alkanut vihata naisia. Vaativat, vaativat, vaativat mieheltä kaikkea mutta itse saisivat mielestään olla millainen reuhkapillu tahansa, eikä muuta tarvis kuin maata lahnana ja antaa miehen tehdä kaikki. Senpä takia nykyään nussinkin vain sm-seksistä pitäviä naisia, jotta saan lyödä ja rangaista heitä seksin aikana, kun vituttavat niin paljon. No kyllä minullakin on naisena kamalat paineet ulkonäöstäni aktin aikana..

Onneksi paitaa voi aina pitää päällä. Kannattaa etsiä oikea nainen seksilehtien palstoilta jos omistaa ison melan. Siellä on tarjolla ihania naisia, jotka on saaneet tarpeekseen miehensä pienestä nakista. Aivan uskomaton nautinto, kun saa suurta nakin jälkeen, vain kokeilemalla sen tietää. Naisen kannattaa kokeilla, miltä se tuntuu- ja kyllähän se tuntuu- tosi,tosi hyvältä.

Et ole koskaan livenä nähnytkään,siksi täällä arvuuttelet. Iso kalu vaan sattuu! Vaikka olen synnyttänyt kaksi lasta, niin keskikokoinenkin on vähän liian iso. Ennen lapsia yhdyntä oli lähes tuskallista. Ei kaikki siis kaipaa isoa kalua. Kaikkeen tottuu,pimsa mukautuu ajan oloon isoonkin kaluun,varovasti vaan on edetävä sekä liukuvoidetta käytettävä,itsellä ollut useita kymmeniä partnereita elämän aikana,eikä ikään ole tullut vastaan naista joka ei olisi nauttinut,kalu ei kuitenkaan pienimmästä päästä.

Kaipa tuo "erikoitempuilla" ja liukuvoiteella sitten onnistuisi. Mutta iso tai ainakaan paksu kalu ei vain ole se paras mahdollinen itselle. Mulla on vähän sama juttu. Täytyy olla hyvin kiihottunut että tuntuu hyvältä. Mulla vaan niin tylsiä ja laiskoija pari viimeistä poikaystävää, että eivät ole voineet lämmitellä mua ennen seksiä. No, ollaan sitten ilman! Kyllä innostus latistuu kun ilmenee että miehellä on mikropenis. Ei auta vaikka ego olisi kuinka iso tahansa. Toki ei isollakaan peniksellä pääse sänkyyn jos on ihan urpo.

Kyllähän se on niin että jos nainen vaikka on äärimmäisen hotin näköinen ja on hyvä sängyssä niin tottakai se antaa anteeksi melko paljon. Vastaus kysymykseesi "Onko todella niin? Itse valitsen naisen rintojen koon perusteella.

Isot niiden olla pitää, alle D-kuppiset eivät kelpaa. Isolla peniksellä leveilevä rujo ja epäsiisti vetoaa varmasti white trash -piireissä, mistä hän halunnee misukkansa löytääkin. Mielipuolena sinun voi olla ehkä mukavaa elää, vaan juttusi eivät jaksa naurattaa. Tekstisi ovat niin surkeita.

Ne ovat sairaan, hyvin ilkeän ihmisen pään tuotoksia. Ihan asiallisesti hän kysymyksensä esitti. Tosiasiassa jos miehen pitää puhua isosta melastaan, se on todistelua, sillä eihän kukaan ole edes kyseenalaistanut sitä, joten johtopäätelmä miehen melasta, se ei ole niin iso kuin väittää.

Jos mies koko ajan ja joka paikassa sitä jaksaa lässyttää, kertoo ettei oo kaikki intiaanit kanootissa, ei oo normaalia. Kiusaamista,puheita,nimittelyjä koulussa,armeijassa ja työelämässä jopa lääkärissä. Ei voi pitää käypäsiä vaatteita joita kroppa muuten kestäisi pitää. Kun sattuu puntitkin olemaan kookkaat. Ikäviä kokemuksia uimahallissa yms. Naimisissa olevat naiset haluaa joskus suurta ja sitten jättävät Nyt olen aikuinen ja olen oppinut käyttämään sitä oikein.

Rakastelu sujuu kun naisen lämmittää ja nuolee hyvin valmiiksi. Kokonaan sitä ei voi käyttää ja useimmat pitää nyrkkinsä tai molemmat sen juuressa. Pienikokoisille naisille jostain syystä mahtuu enemmän. Kaikki sitä upeaksi ja komeaksi sanoo mutta kuulemma puoletkin riittäisi. Pisteet kuitenkin olen saanut taidoistani.

Se siitä näin kantajan kannalta. Sanon vaan naisena että kaikki mitä sanotaan ei pidä paikkaansa joten älä missään tpauksessa mene luulemaan että olet eto. Niitä on naisia jotka eivät saa koskaan orkkuja ja sanovat silti jopa 20 vuotta miehelleen että juu oikein kolme kertaa tulin , jotenkaikkeen on syynsä myös tähän asiaan, meitä naisia vaan riivaa joku alkukantainen ajatus antaa miehelle hyvä itsetunto mitä tulee sexiin joten kehuista huolimatta älä usko kaikkea.

Toivoisin, että saisit sellaisen niin voisit kokea elämän " ihanuuden ". Miehet mitataan senteissä ja naiset niiden puutteessa. Kateus vie kalatkin vedestä Siis ei tullut tästäkään keskustelusta asiallista. Mitä sillä koolla on väliä sehän on mies itse joka kiinnostaa. Mutta näyttää olevan niin nykyaikana että muutamat saavat tyydytyksen kirjoittamalla rivouksia netteiin ja sotkevat joka palstalla joka keskustelun, ihmiset jotka muuten pitävät turpansa kiinni tavallisesssa elämässä olisi hyvä ymmärtää että vaikka nyt olettekin salaisia olevinanne niin kun aikansa jatkaa näitä ilkeyksiä niin salaisuus lopetetaan kuten jo ruotsissa on tehty vastaavalla palstalla, ja sen mukaan hävisivät nämä kirjoittajat jotka salaisen nimimerkin takana uskaltavat olla rivoja, alentavia, ivaajia, mutta oikeassa elämässä eivät pärjää muutakun mamman helmoissa.

Onko aloitus mielestäsi asiallinen ja epäalentava, vai vastaukset? Minusta ne vaikuttavat aika samantasoisilta, vaikkei kaikkia viitsi lukeakaan. Jos aihepiiri on jo valmiiksi mauton, aina jotkut vetävät siitäkin överiksi. Vastuutahan ei ole kenelläkään, niin ei sitten myöskään toisilla. Vastauksena aloitukseen - tuskin on riittävä kriteeri joku mela, mistä vielä meuhkataan ympäriinsä. Joissain itselle tuntemattomissa piireissä voi toki ollakin.

Pieni pillu ja iso muna. Voisi luulla että joillakin todella on aito epäily asiasta, mutta sitten kun näkee mitä aloitus tuo tullessaan niin huomaa että tätähän se on taas ainaista vatkomista asioilla joilla ei ole mitään merkitystä elämässä. Ihmisillä on kummallinen taipumus aina jutella siitä ja sen kestävyydestä. Jos on Urologi ammatiltaan niin aika typerältä kuullostaa nuo jutut ja varsinkin kun tietää että nämä "suuruuden" keskustelijat tulevat tarvitsemaan apua aika aikaisin asioihin joille ei voi mitään kuten ei suuruudellekkaan.

Jos on psykologi niin saattaa saada ajatuksen ihan muista asioista kun mistä on puhe. Jos on tavallinen ihminen niin sitä vaan ihmettelee miksi aikuiset ihmiset jaksavat vuosi toisensa jälkeen jankuttaa siitä ja sen koosta, kuka oikeastaan välittää jos naapurilla on suuri tai pieni vehje, ja miten sesitä käyttää, normaali ihminen ei saa tyydytystä elämäänsä tälläisistä asioista, ja normaalisti myös sitä ei ole halua edes jaaritteluihin joissa usein naisen asema on hyvin alhaiseksi poljettu.

Ja luojan kiitos ei minun tielleni ole koskaan osunut miestä joka on kiinnostunut siitä ja sen koosta. Ei todellakaan ole niin että naisile riittää pelkkä iso mela. Sellainen on nkiva, jos sellaisen omistaa ja osaa sitä käyttää. Naiset hei ,miksi ette osaa käyttää tavaraanne? Valitatte,ettei mies osaa käyttää melaansa ja arvostelette, mutta useampi nainen ei osaa käyttää tavaraansa.

Lahnanainen vain makaa ja lahnailee, ei osaa edes naida ,ellei mies opeta. Arvostella,kyllä osataan, mutta ei huomata, että itse useampi nainen on niin sanottu lahna. Itse olen ollut vapaaehtoisessa selibaatissa kahdeksan vuotta ja kaikki ovat tyytyväisiä. Omistaisimpa uuden kalliin mersun , miljoonia euroja, kauniin ja seksikkään vaimon ja helevetin ison melan,oikein jättimelan,niin elämässä olisi kaikki mitä mies vain toivoa voi. Paksu, sopivan pitkä, muttei ylettömän pitkä.

Seksielokuvat äiti yllättää sedän seksikoulu raakkel liekin alastonkuvat. Mies laukeaa anaali lesbojen anaaliseksi mariah suomi siittimeni tube kaaleen nainen pissaa milf tarja folland puhelin soitot muijalle kyrpää teini seksaa nainen hakee seuraa ilmaissa deitti teltta vaimoni vieraan miehen alapääkuvia maturenaiset nussii joulupukki savonlinna.

Hottikset alasti siiri naked. Naapurin poikamies etsii eevaa seksaa lihava nainen ottaa spermat pillussa kertomukset lesbo miniä seksikäs nainen sukkanauha seksi filmit live puhelinseksi vaimot vittu naapurin rouva masturpoi kuvat alasti matleena jänis.

Johanna tukiainen insesti tarinat seksiä pillu porno seksi asussa seksi. Seksinovelli anaali porvoo erotic sukkahousu sex kuma pillu hellevin palsta naisen kuritus g pisteen sijainti. Pornoputki ilmaiset miehet orgasmi serkun pyllyyn mua äiti alaston finnish saija alaston jooga pitääkö häpy huulet isoksi kyrpä pillu isot pilluhuulet kuvia musta kalu sisään. Kurvikas, isotissinen MILF haluaa penistä. Models in Teiniäiti sarita porno kauris sängyssä.

Iso kalu seksilehti -

Mutta näyttää olevan niin nykyaikana että muutamat saavat tyydytyksen kirjoittamalla rivouksia netteiin ja sotkevat joka palstalla joka keskustelun, ihmiset jotka muuten pitävät turpansa kiinni tavallisesssa elämässä olisi hyvä ymmärtää että vaikka nyt olettekin salaisia olevinanne niin kun aikansa jatkaa näitä ilkeyksiä niin salaisuus lopetetaan kuten jo ruotsissa on tehty vastaavalla palstalla, ja sen mukaan hävisivät nämä kirjoittajat jotka salaisen nimimerkin takana uskaltavat olla rivoja, alentavia, ivaajia, mutta oikeassa elämässä eivät pärjää muutakun mamman helmoissa. Me naiset tiedämme miten suuri itsetuntokysymys se koko miehille on, joten osaamme vetää oikeasta narusta, kun haluamme loukata. Jos miehellä on hyvä itsetunto ja on itsevarma niin kyllähän se naista enemmän kiinnostaa kuin epävarma seinäruusu. Vastauksena aloitukseen - tuskin on riittävä kriteeri joku mela, mistä vielä meuhkataan ympäriinsä. Kiihottuessani sen mitta on kuitenkin siinä sentin luokkaa. Ei siitä mihinkään pääse että se kalun koko merkitsee. Ei ne ole mitään dokumentteja, vaan mitä suurimmassa määrin fiktiota.

Iso kalu seksilehti -

Mistä onnistuit sellaista lukemaan rivien välistä, että sen kieltäisin. Et ole koskaan livenä nähnytkään,siksi täällä arvuuttelet. Iso kalu vaan sattuu! Vastuutahan ei ole kenelläkään, niin ei sitten myöskään toisilla. Minusta ne vaikuttavat aika samantasoisilta, vaikkei kaikkia viitsi lukeakaan. Kulkeeko kaverisi ilman housuja ihmisten ilmoilla? En tiedä, johtuuko koosta vai mistä, mutta itsellä ei ole koskaan ollut ongelmia saada tämän kanssa orgasmia.

Ei ollut pelkästään iso vaan osasi käsitellä naisen niin sormilla, suulla kuin kalullaankin, että aiemmin melko kuivatkin tytöt ejakuloivat ekan kerran elämässään. Tämä mies aloitti sellaisella normivauhdilla, Kun paikat alkoivat lämmetä, hidasti hän vauhtia. Tätä hidasta soutua kesti kyllä pitkään ja nautinnollista oli.

Lopuksi tahti kiihtyi ja aivan armotonta paukutusta jatkui ja jatkui. Aina välillä tunsi märän ruiskaisun reisillä. Kerran tulin ruiskahtaen jo siitä että hän hengitti pilluani päin. Jos meni vaikka kahdeksalta miehen luo, katsoi aluksi hiukan tv: Kyllä siihen kaikenkaikkiaan aikaa upposi melkoisesti eikä mies tullut liian aikaisin vaikka sanojensa mukaan oli koko ajan saamaisillaan.

Loppua kohti kyllä iski koko kehon läpi yltävä väsymys, mutta ei pahalta tuntunut - vain sellaiselta, että sai maailman parasta seksiä ja kyllä kannatti. Itse oon kolmisen viikkoa treenannut pumpulla ja venytys-, lypsyharjoituksia.

Eilen kun olin tehnyt 25 minuutin sarjaa pumpulla, niin sen jälkeen kalu oli löysänä kasvanut aivan järkyttävästi ja kun laitoin sen kovaksi, ympärystä oli 16cm ja pituuttakin tullut lisää, löysänäkin 16cm. Sitä kesti pari tuntia ja sitte pieneni Pysyviäkin tuloksia on tullut, mutta vähempi huomattavasti. Törmäsin eilen mielenkiintoiseen ongelmaan. Osti vaimolle Joululahjaksin uuden ison dilton, sellaisen mustan sopivan joustavan kumisen, jossa on kivespussi alapäässä.

Tällä komeudella on iso nuppi, jonka ympärysmitta on 16cm, samoin varsi on keskeltä saman paksuinen ja ohenee alasmennessä. Ongelma syntyikin siitä, ettei tuo mokoma mahdu vaimon pillun suusta sisään sattumatta. Yritin monta kertaa, mutta ei niin ei.

Mielenkiintoiseksi asian tekee sen, että omakin kalun on sentään 15cm ympärysmitaltaan, eli tuo vaivainen 1cm näyttää olevan liikaa. Eikä kovuuksissakaan näytä oleva juuri eroa.

Ilmankon vaimon pillu on aina tuntunutkin sopivan tiukalta. Täytyy nyt kuitenkin vielä yrittää, jos vaimo vaikka olisi joskus tarpeeksi kiimainen ottaakseen tuon komeuksen sisälle. Kyllä se onneksi häntä kiihoittaa. Meillä on muuten 4 lasta, joten lastenteko ei liene paljoa venyttänyt paikkoja. Ensimmäisen kerran on kohdalle osunut oikein isokaluinen mies ja kyllä sen eron tuntee niin hyvässä kuin pahassa.

Nimenomaan sisääntulo on tavattoman nautinnollista. Sen sijaan pohjaan asti menevät vedot sattuvat ja pitkäänkestävä työntely alkaa hiertää niin että väkisinkin alkaa kuivumaan. Totuttelua siis vaatii, että ihan saisi kuviteltua iloa irti, mutta kieltämättä vehjttä on erittäin kiihottava katsella ja käsitellä. Kuitenkin pakko sanoa, että pienemmällä pärjäisi mainiosti. Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi.

Kyllä kuule isokullinen mies tietää omaavansa ison kullin ja pienikullinen pienen. Samalla tavalla isopilluinen nainen tietää omaavansa ison ja pienipilluinen pienen. Keskikokoiset on niitä epävarmoja.

Tärkein syy siihen, mistä tiedän tämän on tietenkin se, että itse tiedän parhaiten pilluni koon, sillä se on minussa kiinni. Eli olen asiantuntija aiheesta. Minuun ei voi käyttää normaalikokoisia tutkimusvälineitä siitä syystä. Pienimmät ja painavimmat geishapallot pysyvät sisälläni ilman lihasten tietoista jännittämistä jne Kyllähän näitä syitä riittää. Kun omaa pienen pillun, niin kyllä se asia ihmiselle elämän aikana erinäisistä asioista selviää!

Kuten jo aiemmin sanoin, niin minuun ei mitään jättimörssäriä mahdu. Mutta parhaalta tuntuu kuitenkin keskivertoa kookkaampi ja paksumpi penis, jolla joutuu aikansa tekemään töitä, että se menee kunnolla sisälle. Sellainen penis on myös visuaalisesti kiihottava, mikä varmasti vaikuttaa myös kohdallani fyysiseen nautintoon omalta osaltaan. Monet naiset eivät osaa arvioida peniksen kokoa vaikka näkisivät sen lähietäisyydeltä. Eiköhän uskota jo että sinä olet sizequeen niin asia on sillä selvä.

Ai niin, sinun kohdalla kaikki jotka eivät täytä kokokriteerejäsi on "vajaavainen". Munahaukka mikä munahaukka joka jaksaa jauhaa tätä samaa joka ketjussa. Sulla on pieni reikä ja haluat sinne melan, ok. Minun kommenttini oli kysymys eikä väite. Miksi vertaat sitä väitteeseen? Varmasti todella suuren peniksen omaavat sen tietävät. Sen sijaan hieman keskivertoa suuremman peniksen omaavat eivät sitä aina tiedä, koska heillä ei ole konkreettisia vertailukohtia, vaikka peniksen kokoa on helpompi arvioida kuin pillun tiukkuutta.

Sinä puhuit muistaakseni hieman normaalia tiukemmasta pillusta. Mielestäni tämä ei ole sopiva kuvaus jos gynet jatkuvasti hämmästelevät alapääsi pienuutta. Tällöin on helppo se tietää. Sen sijaan ne hieman keskivertoa normaalia tiukemmat pillut eivät tiukkuuttaan todennäköisesti tiedosta. Tietenkin voi keskustella myös siitä mitä normaali tarkoittaa. Minulle se on lähinnä sama asia kuin keskiverto eikä suinkaan tarkoita sitä, että normaalista hieman poikkeavat vaatisivat välittömästi erityistoimia.

Siis ihan yleisesti puhuttaessa. Toki sinun käsityksesi voi olla eri enkä ehdi katsoa tarkkaan miten kirjoituksesi muotoilit. Miten niin naisten koosta ei saisi mainita? Kyllähän se naisen tiukkuus on mitä kehutuin ja halutuin ominaisuus, rintojen koosta sitten puhumattakaan. Joku haluaa isot ja joku toinen pienet.

Seuranhakuja lukiessa huomaa, että monella miehellä tuo rintojen koko on suorataan se tärkein haettu ominaisuus. Hullu ÄMMÄ se on. Jos nenääsi kutitetaan melalla tai heinällä niin kumpi saa sinut aivastamaan? Jälleen kerran idioottimaisen väärin ymmärretty ja väärin siteerattu tämä vanhan kansan viisas vertaus Ideana on, että sormi täyttää sieraimen hyvin, tuntuu joka sopukassa, on pehmeä mutta jämäkkä, sopii sinne kuin nakutettu, on ns. Jätetään kotitehtäväksi kaikille neropateille ratkaista, suosittaako tämä sanonta siis kunnon tymäkkää reiäntäytettä vai pelkkää kutittelijaa?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tuntuuko se muuten naisesta erilaiselta, jos miehen erektiokulma on erittäin pysty, verrattuna siihen, että erektio on lähempänä vaakatasoa? Oletetaan siis että erektion kovuudessa ei muuten ole eroa. Itselläni on ensin mainittua tyyppiä, ja se on joskus melkein kivuliasta, kun kalua joutuu "vääntämään" muuhun asentoon, kun se haluaisi asettua. Siinä se vastaus sitten jo tulikin.

Ei ole kulmasta kiinni, mun tapauksessa ainakaan. Onhan iso aina iso ja paremmaltahan sellainen tuntuu, aivan turhaa väittää vastaan.. Liian monta huonoa kokemusta ts. Toinen nähty on, kun mällit falskaa. Tälläinen , josta paljon puhutaan ; liian aikainen siemensyöksy. Näin on tapahtunut liian monta kertaa itselleni juuri kun itse olen vasta lämpiämässä loppuu miehen koko kiinnostus.

Ihannekalu on sopivan iso n cm pitkä seisoo kivikovana koko leikin ja mausteeksi: No, aina voi unelmoida Kuten naisen euro on 80senttiä, niin ettei vaan tässä tapauksessakin naisen 19 senttiä ole oikeasti 15 senttiä. En haluaisi miestä jolla on hintelä kroppa ja jättimäinen varustus. Mieluiten normaalivarustus ja aika rennon edustava ja komea mies. Kiinnitän eniten huomiota kulmikkuuteen kasvoissa,ja tukkaakin saa olla enemmän.

Ei ole, olethan sinä jo sen itsekin huomannut, kun ei naisia pörrääkään ympärilla ja tyttökaverikin jätti. Voi paskat, yleensä kyllä katson minä vuonna aloitus on tehty.. Epäsiistillä mutta melastaan kerskuvalla käy huono flaksi yhä edelleen.

Jos miehellä on hyvä itsetunto ja on itsevarma niin kyllähän se naista enemmän kiinnostaa kuin epävarma seinäruusu. Ei siitä mihinkään pääse että se kalun koko merkitsee. Puhutaan paljon tasa arvosta, mutta sitä ei seksissä ole. Kyllä ne suorituspaineet kallistuvat vahvasti miehen puolelle, pitää olla riittävän iso kalu, ei saa tulla liian aikaisin, pitäisi ehkä pysytyä useampi kerta, täytyy tyydyttää nainen, kaikki ihan kaikki paineet on asetettu miehen puolelle. Oletteko naiset ikään ajatelleet että niin se vaan on.

Kyllä moni nainen varsinkin jos on ollut isompikaluisen kanssa voi olla epätyytyväinen pienempään ja ihan suoraan sen vielä miehelle sanoa, harvemmin mies sanoo mistään roikkuvista tisseistä naiselleen eikä se miestä edes haittaa. Kalua saa muuten hieman kasvatettua, ihan muutaman sentin pystyy saamaan lisää, pienikaluisille tiedoksi että jotain sille voi oikeasti tehdäkkin. Juuri tämän takia olenkin alkanut vihata naisia. Vaativat, vaativat, vaativat mieheltä kaikkea mutta itse saisivat mielestään olla millainen reuhkapillu tahansa, eikä muuta tarvis kuin maata lahnana ja antaa miehen tehdä kaikki.

Senpä takia nykyään nussinkin vain sm-seksistä pitäviä naisia, jotta saan lyödä ja rangaista heitä seksin aikana, kun vituttavat niin paljon. No kyllä minullakin on naisena kamalat paineet ulkonäöstäni aktin aikana.. Onneksi paitaa voi aina pitää päällä.

Kannattaa etsiä oikea nainen seksilehtien palstoilta jos omistaa ison melan. Siellä on tarjolla ihania naisia, jotka on saaneet tarpeekseen miehensä pienestä nakista. Aivan uskomaton nautinto, kun saa suurta nakin jälkeen, vain kokeilemalla sen tietää. Naisen kannattaa kokeilla, miltä se tuntuu- ja kyllähän se tuntuu- tosi,tosi hyvältä. Et ole koskaan livenä nähnytkään,siksi täällä arvuuttelet. Iso kalu vaan sattuu!

Vaikka olen synnyttänyt kaksi lasta, niin keskikokoinenkin on vähän liian iso. Ennen lapsia yhdyntä oli lähes tuskallista.

Ei kaikki siis kaipaa isoa kalua. Kaikkeen tottuu,pimsa mukautuu ajan oloon isoonkin kaluun,varovasti vaan on edetävä sekä liukuvoidetta käytettävä,itsellä ollut useita kymmeniä partnereita elämän aikana,eikä ikään ole tullut vastaan naista joka ei olisi nauttinut,kalu ei kuitenkaan pienimmästä päästä.

Kaipa tuo "erikoitempuilla" ja liukuvoiteella sitten onnistuisi. Mutta iso tai ainakaan paksu kalu ei vain ole se paras mahdollinen itselle. Mulla on vähän sama juttu. Täytyy olla hyvin kiihottunut että tuntuu hyvältä. Mulla vaan niin tylsiä ja laiskoija pari viimeistä poikaystävää, että eivät ole voineet lämmitellä mua ennen seksiä. No, ollaan sitten ilman! Kyllä innostus latistuu kun ilmenee että miehellä on mikropenis.

Ei auta vaikka ego olisi kuinka iso tahansa. Toki ei isollakaan peniksellä pääse sänkyyn jos on ihan urpo. Kyllähän se on niin että jos nainen vaikka on äärimmäisen hotin näköinen ja on hyvä sängyssä niin tottakai se antaa anteeksi melko paljon. Vastaus kysymykseesi "Onko todella niin? Itse valitsen naisen rintojen koon perusteella.

Isot niiden olla pitää, alle D-kuppiset eivät kelpaa. Isolla peniksellä leveilevä rujo ja epäsiisti vetoaa varmasti white trash -piireissä, mistä hän halunnee misukkansa löytääkin. Mielipuolena sinun voi olla ehkä mukavaa elää, vaan juttusi eivät jaksa naurattaa. Tekstisi ovat niin surkeita. Ne ovat sairaan, hyvin ilkeän ihmisen pään tuotoksia. Ihan asiallisesti hän kysymyksensä esitti. Tosiasiassa jos miehen pitää puhua isosta melastaan, se on todistelua, sillä eihän kukaan ole edes kyseenalaistanut sitä, joten johtopäätelmä miehen melasta, se ei ole niin iso kuin väittää.

Jos mies koko ajan ja joka paikassa sitä jaksaa lässyttää, kertoo ettei oo kaikki intiaanit kanootissa, ei oo normaalia. Kiusaamista,puheita,nimittelyjä koulussa,armeijassa ja työelämässä jopa lääkärissä. Ei voi pitää käypäsiä vaatteita joita kroppa muuten kestäisi pitää. Kun sattuu puntitkin olemaan kookkaat. Ikäviä kokemuksia uimahallissa yms.

Naimisissa olevat naiset haluaa joskus suurta ja sitten jättävät Nyt olen aikuinen ja olen oppinut käyttämään sitä oikein. Rakastelu sujuu kun naisen lämmittää ja nuolee hyvin valmiiksi. Kokonaan sitä ei voi käyttää ja useimmat pitää nyrkkinsä tai molemmat sen juuressa. Pienikokoisille naisille jostain syystä mahtuu enemmän.

Kaikki sitä upeaksi ja komeaksi sanoo mutta kuulemma puoletkin riittäisi. Pisteet kuitenkin olen saanut taidoistani. Se siitä näin kantajan kannalta. Sanon vaan naisena että kaikki mitä sanotaan ei pidä paikkaansa joten älä missään tpauksessa mene luulemaan että olet eto.

Niitä on naisia jotka eivät saa koskaan orkkuja ja sanovat silti jopa 20 vuotta miehelleen että juu oikein kolme kertaa tulin , jotenkaikkeen on syynsä myös tähän asiaan, meitä naisia vaan riivaa joku alkukantainen ajatus antaa miehelle hyvä itsetunto mitä tulee sexiin joten kehuista huolimatta älä usko kaikkea.

Toivoisin, että saisit sellaisen niin voisit kokea elämän " ihanuuden ". Miehet mitataan senteissä ja naiset niiden puutteessa. Kateus vie kalatkin vedestä Siis ei tullut tästäkään keskustelusta asiallista. Mitä sillä koolla on väliä sehän on mies itse joka kiinnostaa.

Mutta näyttää olevan niin nykyaikana että muutamat saavat tyydytyksen kirjoittamalla rivouksia netteiin ja sotkevat joka palstalla joka keskustelun, ihmiset jotka muuten pitävät turpansa kiinni tavallisesssa elämässä olisi hyvä ymmärtää että vaikka nyt olettekin salaisia olevinanne niin kun aikansa jatkaa näitä ilkeyksiä niin salaisuus lopetetaan kuten jo ruotsissa on tehty vastaavalla palstalla, ja sen mukaan hävisivät nämä kirjoittajat jotka salaisen nimimerkin takana uskaltavat olla rivoja, alentavia, ivaajia, mutta oikeassa elämässä eivät pärjää muutakun mamman helmoissa.

Onko aloitus mielestäsi asiallinen ja epäalentava, vai vastaukset? Minusta ne vaikuttavat aika samantasoisilta, vaikkei kaikkia viitsi lukeakaan. Jos aihepiiri on jo valmiiksi mauton, aina jotkut vetävät siitäkin överiksi. Vastuutahan ei ole kenelläkään, niin ei sitten myöskään toisilla. Vastauksena aloitukseen - tuskin on riittävä kriteeri joku mela, mistä vielä meuhkataan ympäriinsä. Joissain itselle tuntemattomissa piireissä voi toki ollakin.

Pieni pillu ja iso muna. Voisi luulla että joillakin todella on aito epäily asiasta, mutta sitten kun näkee mitä aloitus tuo tullessaan niin huomaa että tätähän se on taas ainaista vatkomista asioilla joilla ei ole mitään merkitystä elämässä. Ihmisillä on kummallinen taipumus aina jutella siitä ja sen kestävyydestä.

Jos on Urologi ammatiltaan niin aika typerältä kuullostaa nuo jutut ja varsinkin kun tietää että nämä "suuruuden" keskustelijat tulevat tarvitsemaan apua aika aikaisin asioihin joille ei voi mitään kuten ei suuruudellekkaan. Jos on psykologi niin saattaa saada ajatuksen ihan muista asioista kun mistä on puhe. Jos on tavallinen ihminen niin sitä vaan ihmettelee miksi aikuiset ihmiset jaksavat vuosi toisensa jälkeen jankuttaa siitä ja sen koosta, kuka oikeastaan välittää jos naapurilla on suuri tai pieni vehje, ja miten sesitä käyttää, normaali ihminen ei saa tyydytystä elämäänsä tälläisistä asioista, ja normaalisti myös sitä ei ole halua edes jaaritteluihin joissa usein naisen asema on hyvin alhaiseksi poljettu.

Ja luojan kiitos ei minun tielleni ole koskaan osunut miestä joka on kiinnostunut siitä ja sen koosta. Ei todellakaan ole niin että naisile riittää pelkkä iso mela. Sellainen on nkiva, jos sellaisen omistaa ja osaa sitä käyttää. Naiset hei ,miksi ette osaa käyttää tavaraanne? Valitatte,ettei mies osaa käyttää melaansa ja arvostelette, mutta useampi nainen ei osaa käyttää tavaraansa.

Lahnanainen vain makaa ja lahnailee, ei osaa edes naida ,ellei mies opeta. Arvostella,kyllä osataan, mutta ei huomata, että itse useampi nainen on niin sanottu lahna. Itse olen ollut vapaaehtoisessa selibaatissa kahdeksan vuotta ja kaikki ovat tyytyväisiä. Omistaisimpa uuden kalliin mersun , miljoonia euroja, kauniin ja seksikkään vaimon ja helevetin ison melan,oikein jättimelan,niin elämässä olisi kaikki mitä mies vain toivoa voi.

Paksu, sopivan pitkä, muttei ylettömän pitkä. Sellainen, jolla voi huolella mennä pohjaan asti. Enkä muuten itse ole löysäpaikkainen. Pelkällä isolla munalla ei todellakaan vielä pitkälle pötkitä. Oikean miehen kun löytää, ja rakastuu, saa munan koko olla se, mitä on. Niin nautinto kuin kiintymyskin syntyvät aivoissa. Vastaa alkuperäiseen viestiin iso KALU Antakaapa naiset rehellisiä vastauksia,onko ison melan omaava mies kriteerinä niin suuri että jokainen nainen antaa sen varjossa anteeksi muita seikkoja?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *