Hieronta kannelmäki pillupano

Epäonnistuminen ja siihen liittyvät ajatukset ja kokemukset tulevat alitajunnasta, jonne ne ovat tallentuneet. Ne ottavat vallan aina kun "sopiva" tilaisuus tulee. Johdannon aikana sinulle selviää: PSYCH-K® on tutkitusti tehokas tapa parantaa elämän laatua, muuttaa tapoja ja käytöstä sekä kehittyä ihmisenä.

On-line tapahtuva sessio auttaa myös silloin kun et pääse minun luokseni! Avain muutoksiin on sinulla itselläsi! Uskomusten merkitys ja muutos näkyy käytöksessä, toiminnassa, tuntemuksissa, ihmissuhteissa ja mm. Henkilökohtaisten sessioiden aikana käsitellään sinun ongelmakohtiasi. Olet koko ajan tietoinen ja keskustelemme myös prosessin aikana. Kerro mistä kiikastaa niin siitä se alkaa! Lyhyenkin session jälkeen voit saada: Varaa aika niin sovitaan sinulle paras tapa toimia.

Tehostaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, imuneste- ja verenkiertoa sekä edistää kudosten elastisuutta. Selkärangan ja rintarangan liikkuvuuden lisäämiseen. Sopii erityisesti hermopinteiden vapauttamiseen. Urheiluhieronta pohjautuu klassiseen hierontaan, mutta otteet ovat monipuolisempia ja tehokkaampia. Urheiluhieronta parantaa lihasten elastisuutta, ehkäisee vammoja, lisää liikkuvuutta, palauttaa, rentouttaa, lievittää kipua ja parantaa aineenvaihduntaa. Hieronnan voimakkuus ja tekniikat määräytyvät aina hierottavan tarpeiden mukaan.

Urheiluhieronta on tarkoitettu kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat hoitaa tai ennaltaehkäistä vaivoja. Jalkojenhoito, vaativa 80 min. TAI -Perushoidon lisäksi hieronta. Soul Body Fusion on Jonette Crowleyn luoma prosessi kehon ja sielun linjaamiseksi. Itse sessio kestää noin 30 minuuttia ja on varsin helppo toteuttaa, joko kasvotusten tai esim.

Hinta on sama, päätös on sinun. Session jälkeen on hyvä viettää hetki omassa rauhassaan tai ainakin välttää rajua liikuntaa hetken ajan. SBF on suositeltava tehdä kolme kertaa kaiken kaikkiaan. Yksi kertakin antaa sinulle kokemuksen ja käsityksen siitä, ja voit ehkä haluta itse oppia menetelmän? Rentouttava kokovartalohoito, joka aktivoi hermoston tervettä toimintaa ja herättää kehon oman, luonnollisen puolustusmekanismin toimimaan.

Koko kehon ja mielen aistikas hoitokokonaisuus. Kevyttä hierontaa, jossa lämpimään pohjaöljyyn sekoitetut eteeriset öljyt imeytyvät hieronnan avulla elimistöön. Eteeriset öljyt vaikuttavat myös hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen ja hoitavat näin kokonaisvaltaisesti kehoa ja mielialaa.

Viihtyisissä tiloissamme on miellyttävää asioida, helppo rentoutua ja unohtaa päivän kiireet. Sinua palvelee hermoratahieronnan mestari  ja koulutettu hieroja Hannu Määttä, jolla pitkä kokemus hieronnan parista. Hieronta HyväHetki aloitti toimintansa vuonna , mistä lähtien hoidettavana on ollut lukuisia asiakkaita.

P alvelumme perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja akuuttien vaivojen hoitamiseen. Toimintamme lähtökohtana ovat korkea ammattitaito ja ehdoton luottamus.

Meiltä saat myös hierontalahjakortit , joilla voit lahjoittaa hyvää oloa läheisellesi. Maanantaisin, perjantaisin ja parittoman viikon tiistaisin vastaanottomme toimii Kannelmäessä  Luontaisterveyskeskus ProHyvinvoinnin toimipisteessä Muina aikoina vastaanottomme palvelee Kampissa Glory For Youn toimipisteessä vanhaa Autotaloa vastapäätä.

Varaa aika  joko netissä ajanvarauspalvelussamme tai puhelimitse. Netin kautta aikaa varattaessa ennakkovaraus aika on 2  tuntia. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin, joten jätäthänviestin vastaajaan, niin otan sinuun yhteyttä vapauduttuani. Heitä hyvästit kireille lihaksille. Etusivu Palvelut Klassinen hieronta Hermoratahieronta Mihin hermoratahieronta auttaa?

Meiltä saat myös hierontalahjakortitjoilla voit lahjoittaa hyvää oloa läheisellesi. Urheiluhieronta parantaa lihasten elastisuutta, ehkäisee vammoja, lisää liikkuvuutta, palauttaa, rentouttaa, lievittää kipua ja parantaa aineenvaihduntaa. Olet koko ajan tietoinen ja keskustelemme myös prosessin aikana. Jatkokäynnillä paranemisprosessin seurantahaastattelu sekä tarvittaessa psykokinesiologinen istunto. Jonotuslistalle voi ilmoittautua sähköpostitse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *